Anmälan

VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA!

 

Hur kan jag gå med i en karategrupp?

Anmäl dig här och kom på ett träningspass för att prova på.

 

Hur ser träningsschemat ut?
Hela schemat hittar du här

 

Kan man testa på?

Absolut, nya medlemmar är välkomna att testa på i början av terminen. När ni anmäler så kommer ni automatisk att få en avisering. Detta är ingen faktura utan ni kan testa på i två veckor. Ifall ni därefter inte vill fortsätta så betalar in ingenting.

Kan jag börja även om terminen dragit igång ?
Ja,vi håller grupperna öppna ett tag in i terminen så ifall du kan anmäla dig går det bra att starta.  (Dock kan du behöva vänta lite med gradering om du inte hinner lära dig alla tekniker eller gå på rtt antal pass)

 

Vad kostar det att vara medlem?
Alla priser och hur du betalar medlemsavgift hittar du här.

 

Vad har man på sig för kläder?

Som nybörjare tar du på dig helt vanliga träningskläder och är barfota. När du väl har börjat och bestämt dig för att detta är kul så berättar vi hur man köper karatekläder, eller "gi" som det kallas på karatespråk.

 

Är träningen i Friskis och Svettis regi?

Nej, Stenungsunds Kyokushin Karateklubb är en egen ideell förening. Vi finns i samma lokaler som Friskis och Svettis. Om du vill komplettera din karateträning med styrkepass eller yoga kan du lösa medlemsskap i Friskis och Svettis.


När öppnar anmälan?
Vi kan inte lova ett exakt datum, utan när schemat är klart för nästa termin så öppnas anmälan. Brukar vara ca 1 månad före terminsstart

Ny och vill prova karate? 

Om du klickar på anmälningslänken nedan så kommer du till vårt bokningssyetm som heter Sportadmin.

Där anmäler du dig och får tre val:
-Kortbetalning
-Faktura
-Faktura Delbetalning

Välj helst kortbetalning, då kommer du att få ett mail med en avisering på beloppet. Det är ingen faktura, utan du kan först provträna och efter 14 dagar bestämmer du dig om du vill fortsätta och då betalar du för att garantera din plats. Om du inte vill fortsätta så klickar du i rutan att du inte vill bli medlem.